Montage

Hekwerken en omheiningen van topkwaliteit, gemonteerd door vakmensen.

Een hek of omheining is pas echt van kwaliteit als deze goed is gemonteerd. Daarom kijkt GB Omheining altijd kritisch naar de montage. Wij werken alleen met vakkundige monteurs en hoogwaardige machines. Staat er een paal scheef of is de afrastering verdraaid? Dan zien we dat direct en zorgen we ervoor dat het wordt opgelost.

poort_detail

Goed overleg

Overleg en communicatie met jou is ook tijdens het monteren erg belangrijk. Treden er onverwachte veranderingen op? Gaat iets niet zoals je had verwacht? Geen probleem. Vertel het ons en wij zorgen ervoor dat het opgelost wordt.

Werkwijze

Samen de exacte locatie uitmeten

Eerst zullen we samen met jou de exacte locatie uitmeten en zetten de puntjes op de i wat betreft de plek van de omheining.

Hoekpalen plaatsen

Dan begint de bouw. We starten met het plaatsen van de eind- en hoekpalen. Dat doen we met een laser, zodat we zeker weten dat we de palen op de juiste plek plaatsen.

Lijnen op hoogte zetten

Daarna gaan we op de plek waar de omheiningen komen de lijnen op hoogte zetten.

Palen met precisie plaatsen

De volgende stap is alle palen plaatsen. Dat gebeurd met uiterste precisie dankzij onze Bryce Powerlift Heimachine. Hiermee kunnen we alle palen langs de lijn waterpas plaatsen.

Liggers/stroomdraad bevestigen

Nu de palen allemaal in een strakke lijn staan is het tijd om de regels, stroomdraad of het gaas van het hekwerk te bevestigen aan de palen.

Even controleren en klaar!

Samen lopen we nog een laatste ronde langs de omheining. Ben jij tevreden? Staat het hekwerk precies zoals je had bedacht? Dan zijn wij ook tevreden!

4
5