Wij zijn GB Omheining

Hekwerken en omheiningen van topkwaliteit, gemonteerd door vakmensen.

Bij GB Omheining ontwerpen en plaatsen wij dagelijks hekwerken en omheiningen. Van houten omheiningen en schuttingen tot ijzeren afrasteringen en poorten. Voor iedere locatie en hekwerk vraag weten we een passende oplossing te vinden. En dat doen we al meer dan 15 jaar met heel veel plezier.

Van paardentrailers naar hekwerken en omheiningen

Het begon allemaal met Gerard Berendsen. Hij begon in 2000 met het verkopen en repareren van aanhangwagens en paardentrailers. In 2007 voegde hij daar de verkoop en het plaatsen van omheiningen aan toe. Als in 2017 zijn zoon Gijs Berendsen mede-eigenaar wordt gaan ze het groeiende bedrijf samen runnen. Gijs: “Eigenlijk heb ik een technische achtergrond, maar tijdens mijn studie merkte ik al snel dat ik graag buiten aan het werk was en mijn vader met veel plezier help. Dat ik nu samen met hem het bedrijf run maakt mij super trots. En juist die technische kennis komt nu goed van pas bij GB Omheining. Hierdoor kunnen we onze klanten extra goed adviseren.”

Van open wei naar mooi hekwerk

Gijs: “Het leuke aan ons werk is dat je begint met een open veld of terrein. Vervolgens loop je samen met de klant over dat terrein en bespreek je alle wensen zorgvuldig door. Aangezien zij niet dagelijks een hekwerk aanschaffen en wij er wel dagelijks één plaatsen kunnen we gericht advies geven. Zo denken we mee over de veiligheid van mens en dier, bepalen we de beste materialen en type omheining. En als er dan een ontwerp en offerte ligt, is er niks mooiers dan het hekwerk ook daadwerkelijk te plaatsen. Wij lopen dan ook regelmatig fluitend door de wei. Zit ons werk erop? Dan is het aan de klant of hun paard (of ander dier) om het hekwerk te testen.”

Duurzame materialen en betrouwbare leveranciers

Wat wij belangrijk vinden is dat klanten lang gebruik kunnen maken van het hekwerk. Daarom staan kwaliteit en duurzaamheid bij ons hoog in het vaandel. Wij kennen onze leveranciers en kiezen alle materialen bewust uit. We werken alleen samen met bedrijven die een KOMO certificaat hebben en hout leveren met een FSC keurmerk. Op die manier weten we waar het hout vandaan komt, of het duurzaam geproduceerd is en hoe het geïmpregneerd is. Alleen dan kunnen we die kwaliteit ook garanderen.

Montage in eigen beheer

Naast de kwaliteit van de materialen vinden wij de montage ook erg belangrijk. Gijs: “Wij zijn kritisch op hoe wij zelf de hekwerken monteren, want een goed gemonteerd hekwerk heeft een langere levensduur. Daarom leiden we ons eigen personeel op en controleren we elkaars werk. Het plaatsen van een hekwerk doen wij met behulp van onze eigen moderne machines. Dat maakt het werk niet alleen lichter, ook nauwkeuriger. En kunnen we als er zwakke plekken in de palen zitten dit gelijk opmerken en vervangen.”

rond_houten_hekwerk

Werkwijze

Wensen doorspreken en advies op locatie

Wij begrijpen dat het kiezen van het juiste hekwerk, omheining of poort een belangrijke beslissing is en daarom willen we u graag uitnodigen om onze producten en mogelijkheden te komen bekijken in onze showroom in Doetinchem.

Mocht u niet in de gelegenheid zijn om naar onze showroom te komen, dan komen wij graag bij u langs op locatie. We meten de omheining zorgvuldig op en bespreken jouw wensen om een maatwerkoplossing te bieden die past bij uw behoeftes.

Passende offerte

wij vinden we het belangrijk om u als klant van begin tot eind een uitstekende service te bieden. Wanneer we alle benodigde informatie hebben verzameld voor uw project, gaan we direct aan de slag met het opstellen van een passende offerte. Zodra we die af hebben leggen we hem aan u voor en nemen we hem samen door.

Heeft u naar aanleiding van de offerte vragen? Stel ze gerust, wij staan klaar om ze te beantwoorden.

Materialen bestellen en monteren

Wanneer het voorstel helemaal naar wens is en akkoord, nemen wij de volgende stappen om uw project te realiseren. Het is dan aan ons om alle benodigde materialen zorgvuldig te verzamelen en te bestellen.

Wij zorgen ervoor dat het hekwerk stap voor stap en paal voor paal geplaatst wordt. Onze vakmensen hebben ruime ervaring met het installeren van diverse soorten hekwerken. Zij werken snel en efficiënt, zodat het hekwerk snel en zonder overlast voor jou wordt geplaatst.

Tijdens de montage houden wij je uiteraard op de hoogte van de voortgang. Mocht je vragen hebben over de voortgang of over het hekwerk, dan staan wij altijd voor je klaar om deze te beantwoorden en eventuele zorgen weg te nemen.

Oplevering

Wanneer alle palen stevig in de grond staan en de afrastering volledig is gemonteerd, is het tijd voor de oplevering van het hekwerk. We lopen samen met u nog een ronde langs het hekwerk om ervoor te zorgen dat alles naar wens is. Uiteraard is onze tevredenheid afhankelijk van die van u. Het hekwerk is pas echt goedgekeurd als het paard of ander dier de wei heeft getest of onbevoegde het terrein niet zomaar kunnen betreden.

4
5

Ons team