GB omheining nieuwe Gold-Dealer Hekwerk & Partners Gelderland

GB omheining nieuwe Gold-Dealer Hekwerk & Partners Gelderland

Met trots kunnen wij mededelen dat GB omheining nieuwe Gold-Dealer is van Plastmet moderne Sierhekwerken. Moderne sierhekwerken versterken de privacy en uitstraling van uw eigendom. “Een breed scala aan modellen, minimalistisch en modern design, hoge kwaliteit en uitstekende bescherming tegen corrosie zijn dé kenmerken die deze hekwerken uniek maken”: Aldus distributeur Hekwerk & Partners

Met trots kunnen wij mededelen dat GB omheining nieuwe Gold-Dealer is van Plastmet moderne Sierhekwerken voor Gelderland. Moderne sierhekwerken versterken de privacy en uitstraling van uw eigendom. “Een breed scala aan modellen, minimalistisch en modern design, hoge kwaliteit en uitstekende bescherming tegen corrosie zijn dé kenmerken die deze hekwerken uniek maken”: Aldus distributeur Hekwerk & Partners. Wij zijn daarom vereerd om deze hoge kwaliteit moderne sierhekwerken te mogen toevoegen aan ons assortiment.

De hekwerken zijn ontworpen voor mensen die veel waarde hechten aan privacy maar aan de andere kant ook de voorkeur geven aan een modern design met minimalistische vormen. Door slimme productie ontstaat er een hekwerk met een robuuste uitstraling, een zeer lange levensduur en lage onderhoudskosten. Tegelijkertijd is in alle ontwerp- en productie stappen de milieu impact geminimaliseerd.

Het grote voordeel van dit hekwerken is de mogelijkheid om eenheid te creëren. Bij alle hekwerken heb je namelijk de mogelijkheid om een looppoort, dubbele poort of schuifpoort in dezelfde stijl als het hekwerk toe te voegen. Naast de ruime keuze hekwerken is er ook een ruime keuze aan kleuren. Als dit nog niet genoeg ‘customizability’ is heb je ook de mogelijkheid om bij alle verticale hekwerken een keuze te maken in de afwerking van spijlen. Naast de spijlen is er de mogelijkheid om bij zowel de verticale als horizontale hekwerken alle paalkoppen aan te passen naar uw eigen wens. Een diamantkop, ronde bol of een strakke ingebouwde ledlamp behoren tot de mogelijkheden om uw hekwerk de finishing touch te geven.

Kwaliteit is waar wij als GB omheining, Plastmet en Hekwerk & Partners voor staan. Daarom zijn deze hekwerken uitgerust met een Duplex systeem. Dit is een speciale anticorrosiebescherming door het aanbrengen van speciale poedercoating op een thermisch verzinkte laag. Hierdoor is het hekwerk uiterst slijtvast, extreem bestand tegen steenstoten en heeft het een 20 keer betere randbescherming.

Bent u geïnteresseerd? Neem dan eens contact met ons op voor meer informatie!