Paardenbox

Een paardenbox moet veilig, ruim en ijzersterk zijn. Maar het is ook belangrijk dat de boxen gemakkelijk uit te mesten zijn en schoongemaakt kunnen worden. Daarom voldoen de paardenboxen van GB Omheining aan alle veiligheidseisen, zijn ze gebruiksvriendelijk, duurzaam en verkrijgbaar tegen een redelijke prijs.

De paardenboxen van GB Omheining zijn leverbaar in verschillende maten. De voor- en zijwanden zijn verkrijgbaar in: 2,5 m, 3 m, 3,5 m, en 4 meter. De hoogte is standaard 2,2 meter (op aanvraag zijn er andere hoogtes leverbaar). De paardenbox is gemaakt van een verzinkte stevige stalen constructie. De kokers en U-profielen zijn gemaakt van 40 mm x 40 mm. We werken het staal zorgvuldig af, zodat jouw paard zich niet kan bezeren en het staal niet kan roesten.

De paardenboxen worden uitgevoerd met bruine, zwarte of rode kunststof planken van 32 mm dik met een houtlook. Kunststof is hiervoor het ideale materiaal, omdat paarden er niet eenvoudig in kunnen bijten en het splintert niet. Kortom, je profiteert van de veiligheid van kunststof, maar het ziet er toch robuust en authentiek uit.

We voorzien de paardenstallen van schuifdeuren van 1,22 breed, die met 2 rollers en kogellagers op een zware rail lopen. Het grootste voordeel van schuifdeuren is dat het ruimte scheelt. De schuifdeuren zijn voorzien van kunststof planken en aan de bovenzijde zitten spijlen 50 mm uit elkaar en met een doorsnede van 22 mm. Wil je de spijlen liever bij elkaar? Dat kan op aanvraag. Net als een doorkijkluik in de schuifdeur.

De zijwanden van de paardenbox leveren we zowel gesloten als half open. Heb je meerdere paardenstallen naast elkaar, maar wil je niet dat de paarden makkelijk met elkaar in contact komen? Dan biedt een gesloten zijwand de uitkomst.

Voorbeelden

Heeft u vragen over dit product?

Indien mogelijk, stuur een schets en foto’s mee van de situatie dan kunnen wij een gerichte offerte maken. (max. 1mb per bestand)

Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: doc, docx, pdf, png, jpg, Max. bestandsgrootte: 12 MB.

    Zeer fijne en professionele mensen. Prettig overleg voorafgaand en tijdens het aanleggen van de paardentrack/PP. Wordt goed meegedacht om de wensen mogelijk te maken. Goede kwaliteit materialen Fijn contact. Zeker een aanrader.

    Nita Wink

    Wij hebben een houten paardenomheining en een gaashek laten plaatsen. Het houten hekwerk staat al jaren en blijft supermooi. Gaashek ook heel strak geplaatst.

    Saskia Roelofs

    Zeer professioneel en betrouwbaar bedrijf. Een aanrader.

    Romain

    Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Stiptheid
    Prima service, hoge kwaliteit, vriendelijk en behulpzaam
    Services: Aangepaste fabricage, Aanleg van houten omheining

    Herman Meurkes

    Vriedelijke werknemers, kwaliteithek, afspraken worden nagekomen.

    Connie Geluk

    Service: Aanleg van houten omheining
    Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Responsiviteit, Stiptheid, Waarde

    Nick